Årsmøte Lillestrøm kajakklubb

Innkalling til årsmøte i Lillestrøm kajakklubb 2020

Styret innkaller herved til årsmøte. Årsmøtet avholdes 9.12 kl 19

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 7.12 Ved å benytte påmeldingen her på siden. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd.

På dato og tid for oppstart av årsmøtet kan følgende lenke benyttes for å få tilgang til møtet . Last ned innkallingen: innkalling-til-digitalt-arsmote-2020-v2

Microsoft Teams møte

Bli med via din PC eller mobil

Klikk her for å delta i møtet

_______________________________________________________________________________

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her.

Referanser:
NIF Digitale årsmøter