Aktivitetslederkurs hav

Aktivitetsleder  hav

16 timers Aktivitetsleder kurs  i havpadling gjennomføres på Storesand, Hvaler i forbindelse med Fredrikstad og Sarpsborg sin padlefestival.

Aktivitetsleder  hav

Kursets formål er å utdanne Aktivitetsledere.  Aktivitetslederne er ryggraden i klubbenes kurs, og tur aktiviteter.

Vi bor i telt på Storesand, Hvaler .

Kurset er subsidiert og koster 1000,- pr deltaker for medlemmer av lskk med 2 års ansinitet.
Andre deltakere pris 2700,- I tilegg kommer kostnader til festvalpass.
All mat må medbringes.

NPF Aktivitetslederkurs

Arbeidsformer:
– Ledelse og læring på vannet
– Teknikk til 3 stjerner
– Refleksjoner i gruppe
– Egenstudier med teori, egentrening og workhop før kurset.

Deltakerne vurderes til bestått eller ikke bestått etter kurset.

Vær oppmerksom på opptakskravene som bl.a. innebærer 10 loggførte turer og ferdigheter innen redning og navigering mm. Beskrivelse av kursinnhold og teorikompendium for aktivitetslederkurs, hav finner du på padling.no

Nærmere informasjon med teoripensum mm. får du etter påmelding, men du kan jo starte med én gang med å friske opp innholdet fra grunn- og teknikkurset. Ansvarlig for kurset er:
NPF veileder hav Geir Stenersen og NPF veileder hav Johnny Hundershagen fra Lillestrøm kajakklubb.

Faktura for Kursavgift, leie av utstyr etc  sendes på faktura  og betales før kursstart.  Festivalpass betales på stedet

NB! I tilfelle nye smittevernregler hindrer oss i å gjennomføre kurset, vil hele kursavgiften bli refundert.

Påmelding kurs

Minner også om muligheter for trening her:

Tirsdag 4. mai 18-21 Sted: Sjøbadet bygdø teknikk workshop
Mandag 10. mai 18-21 Sted: TBD  teknikk workshop