Aktivitetslederkurs hav

Aktivitetsleder  hav

16 timers Aktivitetsleder kurs  i havpadling gjennomføres på en helg i Nevlunghavn.

Kursets formål er å utdanne Aktivitetsledere til klubben. Aktivitetslederne er ryggraden i klubbens kurs, og tur aktiviteter.

Vi har leid hytter i Gurvika, Nevlunghavn og arrangerer et klubb arrangement med tur og kurs.

Pris Lillestrøm kajakklubb 1000,-  medlemmer med 2 års ansinitet.

Pris Hamar roklub 1881  2500,-
Andre deltakere pris 2700,-

I tilegg kommer kostnader til rom i  hytte.

NPF Aktivitetslederkurs

Arbeidsformer:
– Ledelse og læring på vannet
– Teknikk til 3 stjerner
– Refleksjoner i gruppe
– Egenstudier med teori, egentrening og workhop før kurset.

Deltakerne vurderes til bestått eller ikke bestått etter kurset.

Vær oppmerksom på opptakskravene som bl.a. innebærer 10 loggførte turer og ferdigheter innen redning og navigering mm. Beskrivelse av kursinnhold og teorikompendium for aktivitetslederkurs, hav finner du på padling.no

Vi bor i hytte på Gurvik camping. Pris for 2 netter: xxxx  All mat må medbringes – Det er åpen butikk ( Meny i Helgeroa ).

Nærmere informasjon med teoripensum mm. får du etter påmelding, men du kan jo starte med én gang med å friske opp innholdet fra grunn- og teknikkurset. Ansvarlig for kurset er NPF veileder hav Geir Stenersen (Lillestrøm kajakklubb) og veileder hav Per Olav Lund ( Hamar ro og padleklubb)

Faktura for Kursavgift, leie av utstyr etc  sendes på faktura  og betales før kursstart.  Leie av rom betales med Vips på stedet.

NB! I tilfelle nye smittevernregler hindrer oss i å gjennomføre kurset, vil hele kursavgiften bli refundert.

Påmelding kurs

Minner også om muligheter for trening her:
Tirsdag 4. mai 18-21 Sted: Sjøbadet bygdø teknikk workshop
Mandag 10. mai 18-21 Sted: TBD  teknikk workshop