Ravnøy feriesenter

Padlehelg Ravnøy Feriesenter, Vestfjorden – Stokke.

Ravnøy feriesenter kan by på flott natur, enkle hytter med gasskjøleskap og snurredo. Drikkevann i kanner hentes fra hovedhytta, mens vaskevann kan tas fra sisternene. Gassbluss og kjøkkenutstyr. Vi leier inn det antall hytter som vi trenger. Det er også mulig å sette opp telt ved noen av hyttene eller nede ved havna. Ta med fullt sett sengetøy eller sovepose, putevar og laken. Hyttene har forskjellig størrelse med 4-8 køyeplasser i hver. Et par av hyttene har dobbeltseng. Feriestedet har vært brukt for familier til ansatte ved Den Norske Amerikalinjen fra 1921 og siden av en stiftelse. Det er fremdeles etterkommere av ansatte i NAL som utgjør flertallet av stiftelsens medlemmer. Les mer om det her: https://ravnoy.no/om-ravnoy  
Ravnøy

1t42min fra Naustet til Bogen båthavn der det er godt med parkeringsplasser. Veibeskrivelse

Handling kan tas i Stokke, 5km før Bogen. Det er ca 1km fra Bogen til stranda på Ravnøy der kajakkene enkelt kan dras opp på grassletta.

Vi har øya fra fredag til søndag, så de som vi ta en litt oval helg kan ta turen nedover litt tidligere. Gaute kommer til å være der fra fredag ettermiddag med avreise ca kl 12 fra Naustet.

Turopplegget lager vi etter ønske fra deltagerne. Vi deler oss opp i grupper etter ambisjoner og satser på å få tatt en tur både lørdag og søndag.

De enkleste turalternativene holder seg i nærheten med småturer, f.eks. en rundtur rundt øya, eller en svipptur over sundet til Håøya med ilandstiging og en liten fottur opp til kanonstillingene som ble bygget der under krigen. En tur langs land nordover til Melsomvik kan også være aktuelt. Kjøpmannskjær er heller ikke langt unna. Vi tilpasser oss etter vær og padlelyst.

For de med større padleambisjoner eller lekelyst kan en tur sørover forbi Veierland til småøyene og skvalpeskjærene rundt Hui/Hudøy være attraktivt. Her er noen sider fra padleboka for Vestfold med mange turalternativer.

Turer i området Sjekk side 61, 63, 67, 84, 87, 88, 89 og 91 – og sikkert flere til.

Hovedbildet er hetet fra en fin artikkel i Hytteavisen. Les artikkelen her:
Idyllen Ravnøy har vært Den Norske Amerikalinjes feriested gjennom hundre år. – Hytteavisen

Vi må ha påmeldingen klar i løpet av august for bestilling av rett antall hytter.

Velkommen til en sommerforlengende helg!

Dato

09 - 11 sep 2022
Expired!

Pris

Gratis
Kategori
Gaute Aarbakke Solaas

Arrangør

Gaute Aarbakke Solaas
Telefon
48266880
E-post
gaute.solaas@geodata.no
QR-kode

Legg igjen en kommentar