Styremøte

Saksliste.

1. Velkommen
    Konstituering av styre, arbeidsfordeling, beskrive roller
  2. Godkjenne referat forrige styremøte og info. om protokoll fra årsmøte
  3. Økonomi
    Samordnet rapportering for 2021. Alle idrettslag og bedriftsidrettslag skal rapportere sine medlemstall pr. 31.12.20 til Idrettsforbundet innen 30. april 2021. På lik linje med fjoråret så er søknad om momskompensasjonen for varer og tjenester en del av samordnet søknad og rapportering.
  4. HMS
    Regjeringen har besluttet å innføre tiltaksnivå A (særlig høyt tiltaksnivå) i Lillestrøm kommune som gjelder fra 16. mars. Det vil gjøres en ny vurdering innen tiltakene løper ut den 11. april.
  5. Bemanne undergrupper
    Aktivitetsgruppe, Naust og dugnadsgruppe og Kurs og turgruppe
  6. Terminliste – Korona og aktiviteter- kurs i koronatider
  7. Henvendelse fra Lillestrøm kommune via Fet Il om kanoaktivitet i sommer for barn