Måneskinnstur i Glomma - Glommadeltaet

Lillestrøm Kajakklubb inviterer til måneskinnspadling (mørkepadling) med overnatting lørdag 7. til søndag 8. mars.

Turleder: Kjell Johansson. Tlf. 99030880 og påmelding skjer til han på SMS.

Oppmøte tid/sted : Lørdag 7.mars, kl. 19.00 på Stasjonsstranda, Fetsund. Turens lengde (distanse til leirplass): ca.10 km.

Ferdighetskrav til deltagere: Noe øvet, våttkort grunnkurs eller tilsvarende ferdighet, beherske kameratredning.

Bekledning/utstyr:
Tørrdrakt og ekstra skift med tørre klær. Husk hodelykt og lys på kajakken. Se for øvrig liste nedenfor.

Turinformasjon:
Dette er en padletur i måneskinn og mørke, med overnatting ute. Vi vil i størst mulig grad padle uten å tenne hodelyktene. Vi padler i rolig tempo og finner en leierplassleirplass hvor vi slår leir, tenner bål og hygger oss. Det er opp til hver enkelt om man vil ligge i telt, under presenning (tarp) eller åpen himmel. Gi beskjed til turleder hvis du ønsker plass i telt.

Er det noe du lurer på eller er det utstyr du mangler så ikke nøl med å ring turleder.

HMS:
Så langt har det vært en uvanlig mild vinter, men det kan bli kaldt om natta, og vannet holder bare noen få grader. Det vil også være en ekstra risiko å padle i mørke. Det stilles derfor krav til at alle har tørrdrakt. (Kan lånes av klubben) Det er viktig at alle viser god disiplin og holder seg tett sammen med gruppa. Vi padler med «makker» slik at to og to passer på hverandre. Ved uhell eller teknisk stopp skal alle stoppe og vente.

Vi starter med «skippermøte» på stasjonsstranda for sikkerhetsinformasjon og presentasjon av turen.

Transport:
Dersom det er noen som er avhengig av transport for å få været med, ber vi dere gi direkte beskjed om dette til turleder i god tid. Vi vil da forsøke å løse dette. Vi regner med at det er flere som har ledig plass på taket, og eventuelt får vi ta i bruk kajakkhengeren.

Værforbehold:
Det tas forbehold med hensyn til været. Eventuell avlysning vil skje senest fredag kl. 13.00. En eventuell avlysing kunngjøres med SMS.

Pakkliste:
  • Ekstra tørre og varme klær (Dunjakke, varm kjeledress ….)
  • (Viktig med tørt ullundertøy i soveposen)
  • Varme leirsko
  • Lue og votter (Nattlue).
  • (Varm) Mat og drikke /vann (Fredag kveld har vi bål)
  • Lys/lykt
  • Telt / Presenning (Gi beskjed hvis du ønsker plass i telt eller under presening)
  • Sovepose
  • Liggeunderlag (Viktig med god isolasjon mot bakken, bruk gjerne to liggeunderlag)
  • Mat til frokost
  • Bestikk, krus, primus el.
  • Sitteunderlag
Vi kjøper inn ved som fordeles på Stasjonsstranda.